Raf Ürün İticininölçü ve özelliklerini içeren bilgiler aşağıda verilmiştir. Farklı model, renk, ölçü seçenekleri ile daha fazla bilgiyi müşteri hizmetlerimizden alabilirsiniz.
Telefon:444 8 767
e-posta:destek@marketix.com.tr
Kullanım Alanı | Ürün düzenleme |
Kullanım Şekli | Raf ürün itici |
En | 4 cm |
Boy | 6 cm |
Derinlik | 18,5 – 48,5 cm ayarlanabilir |
Malzeme | Plastik |
Üretim | Türkiye |
Raf Ürün İtici; Market ve mağaza içerisinde rafta bulunan ürünlerin satışı yapıldığında raftaki diğer ürünün geride kalmasını engeller ve böylece rafta bulunan ürün sürekli raf önünde durur. Ürün iticisi kızağındaki kırılma noktalarından küçültülebilir, bu sebeple her raf ölçülerine uygun bir üründür.
Ürün İtici, ön kısmındaki tırnak sayesinde t profile oturtularak sabitlenir ve istenildiği taktirde ürünleri ayırmak ve sabitlemek için ürün iticinin sağına ve soluna birer adet raf ayracı kullanılabilir. Ürün iticisi, alt kızak, itici kafa ve 3,6,9 newton güç seçenekleri ile ve yay olmak üzere 3 parçadan oluşmakta ve size birleştirilmiş bir şekilde tek bir parça halinde gönderilecektir.
Telefon:444 8 767
e-posta:destek@marketix.com.tr
| Teslimat Bilgisi | : | Hazır stoklu üründür. Siparişten sonra 3 gün içerisinde sevk edilir. |
Ürün Filtreleri | ||
|---|---|---|
| Tedarikçi Ürün Kodu | : | T8314 |
























